Cosuri de gunoi inteligente (smart)

Prezentare produs

Cosuri de gunoi inteligente (smart)

  • Materiale: oțel si aluminiu
  • Dimensiuni L 458 x P 450 x h 950 mm
  • Capacitate încărcare: 80 It
Mobilier urban / Cosuri

COȘ DE LEMN

TRATAMENTE ȘI PROCESE DE PRODUCȚIE

COMPOZIȚIE: – structură din oțel, pentru sprijin la sol, îndoit, zincat și vopsit, la bază sunt 3 găuri cu diametrul de 14 mm pentru fixare la sol.

– capac din oțel, îndoit, zincat, cu sistem de balamale ascunse, echipat cu blocare cu șurub și opritor de deschidere.

– găuri pentru scrumieră pe capac.

– structura containerului pentru suport sac realizat din 12 lamele din aluminiu.

– coș pentru suport sac în tablă zincată – șuruburi din oțel inoxidabil AISI 304.

CICLUL DE VOPSIRE METALICĂ: Control și cuplare / pretratare în 5 etape / degresare preliminară, spălare, spălare demineralizată, aplicarea produsului nanotehnologic în cuptor / vopsire automată cu aplicarea a 60-70 microni de pulberi termorezistente calicot în poliester și / sau epoxi-poliester / polimerizare / răcire / controlul calității și verificarea produsului finit / ambalaj.

PROCES DE GALVANIZARE LA CALD: Degresare în acid clorhidric; uscare  în zinc topit la 450C. Umiditatea finală de control 10-15% / strat de izolație catalizată (160 microni) – pulverizare / uscare (4-6 ore) și vopsire automată / vopsea de acoperire superioară cu vopsea pe bază de apă (200 microni) ) – pulverizare / control al calității vizuale.

CICLUL DE VOPSIRE A LEMNULUI EXOTIC: întărire cu control final al umidității 10-15 / strat de bază cu izolator catalizat prin pulverizare / uscare lac pe bază de apă de 200 microni.

FINITURI: – (A) structură și capac de susținere a solului disponibile în alb pur RAL 9010, galben semnal RAL 1003, roșu foc RAL 3000, telemagenta RAL 4010, albastru deschis RAL 5010, galben verde RAL 6018, pânză gri RAL 7046, gri antracit RAL 7016.

– (B) Structură de suport pentru sac disponibilă din aluminiu cu efect de lemn cu finisaj wengè, finisaj iroko, finisaj natural.

OȚEL CORTEN: Cu oxidare naturală, tratat cu vopsea de protecție transparentă. Oxidarea naturală a produsului determină variații de culoare și nuanțe în decurs de 18 luni, care variază în funcție de climă și de poziția în care este instalat produsul. După 18 luni, produsul capătă o nuanță specială de „maro închis” tipică cortenului. Nu garantăm împotriva degajării de rugină pe perioada necesară stabilizării oxidării; Recomandăm tratarea periodică a produsului cu vopsele de protecție transparente. Ne rezervăm dreptul de a aduce îmbunătățiri produselor sale, eventual de dimensiuni, caracteristici și culori diferite. Culorile pot avea variații cromatice datorate diferitelor procese. Fotografiile, desenele și textele nu sunt contractuale.

PARAMETRI TEHNICI – dimensiuni 458x450x950 mm; greutate totală 52 kg; capacitate Lt 80.

COMPOZIȚIE: – structură din oțel pentru montare la sol, tăiată cu laser, îndoită, galvanizată și vopsită, la bază sunt 3 găuri, diametru mm 14, pentru fixare la sol.

– Capac din oțel, sistem galvanizat pliat, cu balamale ascunse, zăvor blocabil și deschidere zăvor.

–  Găuri pentru cenușă în partea superioară.

– Lot cu suport de structură cu 12 bare din aluminiu.

–  Recipient interior zincat mm 6/10 – șuruburi din oțel inoxidabil AISI 304.

TRATAMENTE ȘI PROCESE DE FABRICAȚIE

CICLUL DE VOPSIRE PENTRU OȚEL GALVANIZAT: monitorizare și angajare / pretratare în 5 etape (degresare preliminară, spălare, spălare cu apă demineralizată, aplicare de produse nanotehnologice (Bonderite nt.1), spălare cu apă demineralizată / uscare în cuptor / vopsire automată cu aplicare de 60-70 microni de poliester cu acoperire de calitate și pulbere epoxidică / polimerizare / răcire / control al calității și testare finală / ambalare.