Despre noi

SUMS are ca scop satisfacea nevoilor de mobilitate a cetatenilor pentru o calitate mai buna a vieții, prin implicarea sistemului public și al companiilor din marile orașe, dar și din împrejurimile lor pentru o calitate mai bună a vieții. Ne bazăm pe practicile de planificare existente și  luăm în considerare, în mod corespunzător principiile de integrare, participare și evaluare.

SUMS pune un accent deosebit pe implicarea cetățenilor și a părților interesate, coordonarea politicilor între diferite sectoare (în special transport, utilizarea terenurilor, energia, economia, mediul, sanatatea, siguranta populatiei) și cooperarea între diferite niveluri ale sistemului public cu cel privat. Conceptul subliniază, de asemenea, necesitatea de a acoperi toate aspectele mobilității (atat persoane, cat si bunuri), într-o maniera integrată si de a planifica intreaga “funtionalitate urbana”.

Oferim soluții inteligente pentru administrații, firme private,  în folosul cetățenilor, în primul rand prin viziunea și strategia de dezvoltare, apoi creativitate, deschidere, implicare și colaborare.

Împreuna cu liderii din administrație și mediul privat, cautăm abordări noi pentru a crea noile orașe, prin tehnologie și imaginație.

Cere oferta personalizata