Parcare verticala pentru biciclete

Prezentare produs

Parcare verticală pentru biciclete

  • Parcarea bicicletelor pe verticala
  • Standuri compacte (40% economisire)
  • Excelent pentru spații mici
  • Înălțimea minimă necesară: 1,95m
  • Potrivit pentru aproape toate tipurile de biciclete
  • Ușor de instalat
  • Întreținere scăzută
Beneficiile produsului

Parcarea bicicletelor verticale

Pur și simplu doriți să vă depozitați bicicleta pe verticală? Acum este posibil, prin sistemul de suspendare a bicicletei! Acest lucru asigură o economie de spațiu de peste 40% în comparație cu sistemele standard de parcare pentru biciclete.

Ușor de folosit

Este un sistem unic de parcare pentru biciclete cu care puteți parca ușor pe verticală. Vă atârnați bicicleta cu roata față cu ajutorul mecanismului unic de ridicare a bicicletei. Acest mecanism asigură, practic, niciun efort pentru parcarea bicicletelor pe verticala. Astfel, sistemul poate fi folosit de oricine. Chiar și copiii de aproximativ 12 ani își pot depozita cu ușurință bicicleta în acest fel. Parcarea bicicletelor pe verticala nu este nici o problemă pentru persoanele în vârstă. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice sau abilități speciale. În plus, instalarea sistemului este foarte ușoară.

Depozitați aproape orice tip de bicicletă pe verticală

Mecanismul de ridicare a bicicletelor este potrivit pentru depozitarea verticală pentru aproape toate tipurile de biciclete, cum ar fi biciclete urbane, biciclete electrice, biciclete montane, biciclete de curse, biciclete pentru copii, etc. Pentru că roata din față este agățată într-un cârlig și, prin urmare, nu este plasată într-o clemă pentru biciclete, sunt prevenite probleme comune. De exemplu, clemele tradiționale pentru biciclete determină în mod regulat o lovitură în roata din față, iar anvelopele largi (precum cele ale bicicletelor montane) nu se încadrează adesea în clemă. În acest sistem, bicicleta atârnă stabil și nu poate cădea. În plus, este foarte potrivit pentru depozitarea bicicletelor fragile, cum ar fi bicicletele de curse. Datorită designului unic nu veți mai fi deranjați de toate aceste probleme.

Excelent pentru spații mici

Este utilizat în mod regulat în cabine de biciclete (publice) pentru a depozita bicicleta pe verticală. Deoarece sistemul este foarte pivotabil (aproximativ 180 de grade), este potrivit și pentru utilizarea în spații mici. Gândiți-vă, de exemplu, la magazii, garaje și spații de depozitare strânse.

Exista doua tipuri de sisteme, in functie de inaltimea spatiului disponibil:

  1. sisteme  pentru spațiile cu o înălțime de cel puțin 1,95 metri
  2. sisteme pentru spatiile ce  necesită o înălțime de cel puțin 2,2 metri.

Se recomandă să păstrați o distanță de cel puțin 60 cm între sisteme atunci când le atârnați la aceeași înălțime. Cu toate acestea, le puteți atârna și alternativ, înalte și joase. Apoi puteți așeza bicicletele mai aproape între ele, cu o distanță de cel puțin 35 cm și o diferență de înălțime de cel puțin 25 cm. Sistemul este potrivit pentru biciclete cu o greutate de până la 35 kg. Drept urmare, este posibilă și parcare verticală pentru biciclete pentru biciclete electrice și pedelecuri de viteză.

Ușor de instalat, multiple opțiuni de montare

Sistemul poate fi montat direct pe perete cu plăcile de montaj furnizate. Fiecare placă de montaj liberă trebuie atașată numai la perete cu 3 șuruburi. Doriți să stocați mai multe biciclete pe verticală cu ajutorul unui sistem? Puteti sa folositi și profilele noastre de montare din aluminiu. Acestea sunt montate pe perete cu plăci speciale de perete. Unul dintre avantajele mari ale acestor sisteme este că puteți regla întotdeauna distanța dintre biciclete fără a fi nevoie să găuriți găuri suplimentare. Sistemul de profil din aluminiu face montarea și mai ușor !

Sistem de întreținere scăzut

Un sistem foarte ingenios, patentat. Drept urmare, aproape că nu există piese mobile, ceea ce înseamnă că este, de asemenea,foarte usor de intretinut. Așadar, îți poți depozita bicicleta vertical în fiecare zi, fără a fi nevoie să îți faci griji pentru întreținerea mecanismului! Sistemul acestui produs unic de ridicare pentru biciclete este brevetat.

 

Cum funcționează parcarea bicicletelor verticale cu acest sistem?

Dar cât de exact se parchează bicicleta pe verticală cu acest sistem?

Așezați roata din față pe cârlig, țineți ghidonul cu ambele mâini, pășiți înapoi și apoi trageți bicicleta înapoi. Aceasta activează sistemul și ridică bicicleta. Ghidați-vă bicicleta spre ghidon până când roata din spate este plasată în șina roții și roata din față în captura roții din față. Acum puteți elibera bicicleta și blocați-o. Dacă blocați bicicleta cu un blocaj cu lanț, puteți utiliza bara de legătură. Parcarea bicicletelor verticale este atât de ușoară!